Selecteer een pagina

Showreel 

 

Recente projecten | recent Projects

 

Community art Maarssenbroek

Meer info: https://www.varnws.nl/regio/stichtsevecht/nieuws/32447/tunnels-maarssenbroek-krijgen-muurschilderingen

 

design | illustrator

Na jarenlange ervaring in het vormgeven en illustreren weten we hoe we uw boodschap op een creatieve manier en met de juiste middelen
binnen een beschikbaar budget aan uw doelgroep kunnen overbrengen.

Community art 

 Vanuit creativiteit en openheid verbinden
we mensen met verschillende culturen en achtergronden met elkaar. Elk nieuw project zullen we met veel passie, toewijding en kennis benaderen. We geven de mensen het vertrouwen om deel te nemen en slagen er in om een persoonlijke rol te vinden die bij de deelnemer past. Samen met de deelnemers creëren we een unieke ervaring en maken we als resultaat een mooie en blijvende herinnering in de vorm van een kunstwerk.

TRAINING with experience

Coffee Bean

ADOBE

Coffee Bean

Design

Coffee Bean

Inspiratie | kunst

Met ruim twaalf jaar leservaring in diverse Adobe gerelateerde software pakketten, zoals Photoshop, Illustrator en Indesign weten we als geen ander hoe we gemotiveerde en inspirerende lessen kunnen brengen.

Bent u een beginner of wilt u juist een verdieping in een specifiek onderdeel? Wilt u liever persoonlijk op maat gemaakte training, of juist in een kleine groep? Het is allemaal mogelijk. 

Naast Adobe software hebben we ook workshops op maat in de volgende richtingen: community art, vormgeven, stop motion en Inspiratie om je heen. Kijk hieronder voor ons actuele aanbod….

 

Wie zijn wij?

Sinds de jaren negentig is de oprichtster (Carin Sleurink) van Design Around al bezig met het uitvoeren van haar passie binnen de grafische industrie. Met ruim twaalf jaar leservaring in diverse Adobe pakketten en als vormgever ontbreekt het haar niet aan ervaring. Design Around is als een sociaal bevlogen bedrijf actief betrokken bij diverse culturele activiteiten met vrijwilligers en als community art specialist.
Online showcase - wie is Carin?